ЗЛАТЕН ГОБЛЕН

ЗЛАТЕН ГОБЛЕН

бул. Христо Ботев 76, ет. 1
София,
България
23.3162839
42.7007139
UserLikes
Име: ЗЛАТЕН ГОБЛЕН
Адрес: София, бул. Христо Ботев 76, ет. 1
Телефони: text to image
Факс: text to image
E-mail: text to image
Отрасъл: Приложно изкуство
Дейност:

Производство на гоблени

Ключови думи: гоблен, гоблени с дмц конци, гоблени с рамка

Продукти

  • Гоблени - Зодии






 

Открийте ни в Google+